Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kényelem és praktikum > Ford és B&O Play
Ford and B&O PLAY

Ford és B&O play.

Mostantól a zene tényleg magával ragadja.

Jól megválasztott zenékkel még élvezetesebbé tehetjük a vezetést. Főleg, ha egy prémium minőségű hangrendszeren szólalnak meg a kedvenc előadóink. A B&O PLAY és a Ford együttműködésének köszönhetően olyan útitársra tehet szert, akit öröm lesz hallgatni.

Press play on the perfect partnership

Ez az együttműködés tényleg jól hangzik

Büszkék vagyunk arra, hogy a Ford a B&O PLAY prémium minőségű autós hangrendszer kizárólagos értékesítője. 

A Ford és a B&O PLAY közötti együttműködés az első pillanattól természetes volt, hiszen mindkét cég azon dolgozik, hogy ügyfeleit folyamatosan szabadságot sugárzó, ötletes és innovatív termékekkel lepje meg. A közös munka eredménye igazán különleges lett: egy kiemelkedő minőségű, mindig az adott modell belső akusztikájához igazított hangrendszer. 

A rendszer egyszerre épít a Bang & Olufsen 90 éves hagyományára és használja a legmodernebb technológiákat. A tökéletes hangzásért a különleges kialakítás, a teljesítmény, a kidolgozottság, valamint a valódi, természetes alapanyagok használata felel. Sosem volt még ilyen jó fülnek lenni.

Üljön a kormány mögé, és élvezze az út ritmusát!

A külön a Ford számára tervezett, az adott modellhez hangolt B&O PLAY rendszerek minden utazást különleges zenei élménnyé varázsolnak. Így még egy 20 perces forgalmi dugóból vagy egy 20 napos autótúrából is zenei élmény válik. Kanyarodjon rá az érzelmek országútjára egy B&O PLAY hangrendszerrel!
Kíváncsi, milyen fejlett technológiákat kínál még a Ford? Ismerje meg őket! 

B&O PLAY audio solutions

Elérhető

Top