MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kényelem és praktikum > Ford és B&O Play
Ford and B&O

Ford és B&O.

Mostantól a zene tényleg magával ragadja.

Jól megválasztott zenékkel még élvezetesebbé tehetjük a vezetést. Főleg, ha egy prémium minőségű hangrendszeren szólalnak meg a kedvenc előadóink. A B&O és a Ford együttműködésének köszönhetően olyan útitársra tehet szert, akit öröm lesz hallgatni.

Press play on the perfect partnership

Tökéletes harmónia egyetlen gombnyomásra

A Ford és a B&O közötti együttműködés az első pillanattól kezdve természetes volt, hiszen mindkét cég folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleit mindig izgalmas, szabadságot sugárzó és inspiráló termékekkel lepje meg. Egymás tapasztalatára és szakértelmére támaszkodva a Ford és a Bang & Olufsen arra törekszik, hogy az autókba tervezett különleges hangzásvilág megteremtésén keresztül még tovább növeljék a Fordokra jellemző egyedülálló vezetési élményt.  

A Bang & Olufsen gazdag, 90 éves örökségre épülő, kompromisszumoktól mentes hangminőséget és ikonikus dizájnt kínáló audio termékek intuitív módon integrálódnak az emberek életébe - otthon és útközben egyaránt.

Induljon útnak és hangolódjon a zenére!

A csúcsminőségű B&O audio megoldásokat egyenként igazították hozzá minden egyes Ford modellhez, így az autóban mindenki ugyanazt a magával ragadó audio élményt élvezheti. Egy B&O hangrendszerrel szerelt Fordot vezetve minden utazás érzelmekben és élményekben gazdag lesz. A rövid kirándulások felfedező utakká válnak, a munkába vezető út pedig még vidámabb lesz.

B&O PLAY audio solutions
Top