Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT MINIBUSZ > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Hasznos szolgáltatások

A Transit Minibuszt úgy terveztük, hogy minimálisak legyenek az üzemeltetési költségei. Strapabíró, tartós és könnyen cserélhető alkatrészek, megnövelt szervizintervallumok, hosszú garancia és üzemanyag-hatékony motorok: egy Ford mindig jó befektetés.

Service intervals

Hosszú szervizintervallumok, hogy a munkára fókuszálhasson

Az olajminőség-jelző egy multifunkcionális kijelzőn megjelenő jelzéssel figyelmezteti a vezetőt, mikor van szükség szervizelésre. Ezzel az intelligens technológiával nincs többé a megadott szervizintervallumokhoz kötve és biztosítja, hogy járműve optimális teljesítményt nyújtson, hiszen csak akkor kell szervizeltetnie, ha tényleg szükséges.

Hosszú átrozsdásodás elleni garancia

A jármű minőségét és időtállóságát jól mutatja, hogy a Transit Minibusz 12 éves átrozsdásodás elleni garanciával érhető el.

Anti-perforation warranty
Made to keep repair costs low

Alacsony javítási költségek

Az erős kialakítású karosszériának köszönhetően a Minibusz védve van a véletlenül bekövetkező sérülésektől. Az ötletesen kialakított, több darabból álló hátsó lökhárító elemei kialakításuknak köszönhetően könnyen cserélhetőek, így biztosítva a javítási költségek minimálisra csökkentését.

Top