Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT MINIBUSZ > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Komfort és kényelem

Egy nagyméretű személyszállító jármű üzemeltetése egyedi igényekkel és nagy felelősséggel jár. Ezért a Transit Minibuszt kifejezetten e speciális feladat teljesítésére tervezték. Számos innovatív, ötletes és átgondolt felszereltséggel rendelkezik, melyek mindegyike egyaránt fokozza a vezető és az utasok kényelmét és biztonságát.

Ford SYNC with Voice Control

Ford SYNC. Fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal indítson és fogadjon hívásokat, vagy lejátsza kedvenc zenéit USB-eszközről, MP3-lejátszóról, iPodról vagy Bluetooth®5-kompatibilis telefonról. A SYNC még a beérkező üzenetek felolvasására is képes (ha telefonja csatlakoztatva van a rendszerhez). (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Elektromosan állítható vezetőülés

Az üléscsomag részeként választható ergonomikus kialakítású vezetőülés vezetőoldali kartámasszal és deréktámasszal érhető el. Emellett fűthető és 10 irányba elektromosan állítható. Így biztosan Ön is megtalálja majd az ideális és kényelmes vezetői pozíciót.

Electrically-operated driver’s seat
Overhead Luggage Rack

Fej feletti csomagtartó az utastérben

  • A fej feletti csomagtartónak köszönhetően a Transit Minibusz modellek most még sokoldalúbb kialakítással rendelkeznek
  • Alapfelszereltség az L4 tengelytávú modellváltozatok esetén

 

 

Fejlett rendszer a könnyebb sávtartásért

Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a haladási sávjából, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormánykerék rezegtetésével és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt erre.

Lane Keeping Alert
Rear air conditioning

Klíma a hátsó utasoknak is

A hátsó utasok számára, az alapfelszereltségű Hátsó klíma csomag 1 részeként, elérhető a hátsó klímaberendezés, egy teljesen elkülönített légkondícionáló. Külön vezérléssel és üléssoronként két, lábmagasságban lévő légbefúvóval rendelkezik.

 

Kiváló látási viszonyok, éjszaka is

Amikor használja az irányjelzőt és bekanyarodik valahova, vagy éppen egy parkolóhelyre húzódik le, a kanyarodás irányának megfelelő oldali fényszóróban automatikusan bekapcsol egy lámpa és megvilágítja a kanyar ívét, így biztosítva kiváló látási viszonyokat.

Static Cornering Lamps
Reclining seats

Hátradönthető utasülések

Az alapfelszereltség részét képezik a hátradönthető hátsó ülések és a hátsó kartámaszok, így az utasok hátradőlhetnek, pihenhetnek és élvezhetik az utazást.

Könnyű a beszállás

A korlátozott oldalsó tolóajtónyitásnak köszönhetően, a széles tolóajtó kétféle szélességű ajtónyílást biztosít. A könnyű beszállást az elektromosan működtethető oldalsó fellépő mellett a B-oszlopon található kapaszkodók is segítik.  

 

Electrically-operated side step
230-volt power socket

Visszapillantó tükrök, melyek megvédik magukat

A véletlen káresemények elkerülése érdekében az elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök automatikusan behajtódnak, amint leparkol a járművel. Így a stílusosan kialakított, integrált irányjelzők védelme is garantált.

Gyerekjáték a megfordulás

Az L2 tengelytávú Transit Minibusz fordulóköre mindössze 11,9 méter. De még a hosszabb tengelytávú modellek is könnyen irányíthatóak, nagyon egyszerű megfordulni velük, hiszen fordulókörük csupán 13,3 méter.

 

Turning Circle
230-volt power socket

Ford Easy-Fuel rendszer az egyszerű tankolásért

Ez a hasznos rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon gépjárművébe, mivel a nem megfelelő töltőpisztoly egyszerűen nem megy bele a töltőnyílásba. Sőt, mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, többé nem kell hozzányúlnia a koszos tanksapkához sem!

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

A Quickclear technológia segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Csupán egy gombnyomás és a rendszer másodpercek alatt jégteleníti és párátlanítja a szélvédőt, kiolvasztja az ablaktörlőket – még akkor is, ha igazi, zord hideg van.

Turning Circle
Top