Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT MINIBUSZ > Felszereltségek > Biztonság és védelem

Biztonság és védelem

A Transit Minibusz számos olyan felszereltséggel érhető el, amely a vezető és az utasok védelmét valamint biztonságát hivatottak szolgálni. Továbbá a jármű maximális védelme és az Ön nyugalma érdekében, kifejlesztésre került egy fejlett riasztóberendezés is.

Az irányítás mindig az Ön kezében van

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP), a Blokkolásgátló fékrendszer és a Kipörgésgátló fejlett érzékelőinek a segítségével, folyamatosan figyeli az autó haladását és viselkedését. Amennyiben a jármű veszít a tapadásából, ezt érzékeli a rendszer és a jármű stabilitásának visszaállítása érdekében, szabályozza az egyes kerekekre jutó nyomatékot és fékerőt.

ESC
Emergency Brake Assist

Megnövelt teljesítmény vészfékezéshez

A Vészfékasszisztens segítségével a Minibusz maximális fékezési hatékonyságot képes kifejteni a vészhelyzetekben. A rendszer érzékeli, hogy mekkora erővel nyomta le a féket, majd szükség esetén automatikusan növeli azt.

Folyamatos védelem a felborulás ellen

A Ford egyedi érzékelői lehetővé teszik a Borulásgátló számára, hogy a kerekeket mindig stabilan az úton tartsák, még a legélesebb kanyarokban is.

Traction Control System (TCS)

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A fejlett Kipörgésgátló megakadályozza a kerekek túlzott kipörgését, a legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítva akkor, amikor a leginkább szüksége van rá. A rendszer folyamatosan figyeli és szabályozza a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, biztosítva a legnagyobb vonóerőt és tapadást a kerék és az út között gyorsulás közben is.

Légzsákok a teljes biztonságért

A Transit Minibusz alapfelszereltségének részét képezik a vezető- és utasoldali első légzsákok. Továbbá üléscsomagok részeként választhatóak a vezető- és utasoldali oldallégzsákok és függönylégzsákok.

 

Enhanced airbag system for maximum protection
Alarm options

Területérzékelős riasztó a fokozott biztonságért

A választható felszereltségként elérhető riasztó megvédi járművét, éles hangjelzést megszólaltatva, amennyiben az ajtózárakat vagy a motorháztetőt erőszakkal próbálják meg kinyitni.

Biztonságban, utánfutóval is

Az Utánfutó stabilizátort arra tervezték, hogy felismerje, ha az utánfutó kileng és segítsen visszanyerni az irányítást a menetstabilitás érdekében. Így utánfutóval is biztonságosan autózhat, hiszen a rendszer a nyomaték csökkentésével és az egyes kerekekre jutó fékerő növelésével a megfelelő pillanatban lelassítja a járművet.

Trailer Sway Assist
Top