Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT CONNECT > Felszereltségek > Biztonság és védelem

Biztonság és védelem

Fejlett technológiák, melyek képesek az automatikus fékezésre, az utánfutó stabilitásának megőrzésére. Rendszerek, melyekkel külön-külön vezérelheti az egyes ajtózárakat, melyekkel a jármű kulcsa szinte lemásolhatatlan, melyek akkor is megszólaltatják a riasztót, ha az akkumulátort eltávolították a járműből. A hosszú utazások során megnyugtató biztonságot jelent, hogy zárt áruszállítója nemcsak Önt védi meg, de óvja a forgalom többi résztvevőjét és a gyalogosokat is, minden egyes nap.

Elkerülhetőek az ütközések alacsony sebesség esetén is

Az innovatív Active City Stop alacsony sebességen működő ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy elkerülje az ütközést lassan haladó forgalomban, illetve maximum 50 km/h sebességgel történő haladás esetén. Ezt, a jármű előtt haladó gépkocsitól mért távolság folyamatos figyelésével éri el. Ha a rendszer az elöl haladó jármű sebességének váratlan csökkenését észleli, automatikusan működteti a fékeket.

Legyen Ön a helyzet ura, a körülményektől függetlenül!

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan figyeli a jármű haladását. A választott sávban történő haladás esetén bekövetkező bármilyen eltérés, például a jármű kicsúszása, esetén automatikusan korrigálja a jármű helyzetét. Ezzel segíti a vezetőt, hogy ne veszítse el a jármű feletti uralmat.

Ford Transit Connect Electronic Stability Control
Ford Transit Connect Traction Control System - car skidding on the road

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A fejtett Kipörgésgátló megszünteti a kerekek túlzott kipörgését és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan ellenőrzi és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, hogy gyorsítás esetén a maximális tapadást nyújtsa.

Ford Transit Connect Curtain, driver, passenger and side airbags

Továbbfejlesztett légzsákrendszer 

A Transit Connect elérhető függöny, vezetőoldali, utasoldali és oldalsó légzsákokkal. Fejlett érzékelőik a legfontosabb pontokon helyezkednek el az autóban, hogy megfelelő és gyors reakciót biztosítsanak. 

Hogy melyik ajtó nyíljon, és melyik ne, azt Ön dönti el

Az új Transit Connect központi zára távirányítható, és biztonságosabb, mint valaha. Hiszen ezentúl egyenként nyithatja és zárhatja az ajtókat, így csak az nyílik ki, amelyiket használni szeretné. A többi ajtót egyszerre a vezetőoldali ajtón található kapcsolóval nyithatja és zárhatja. 

Ford Transit Connect Remote central locking
Ford Transit Connect Advanced key fob

A fejlett kulcsnak köszönhetően a központi zár kétszer olyan biztonságos

Az új, továbbfejlesztett kulcsnak köszönhetően a Transit Connect modelleket kétszer olyan nehéz ellopni, mivel a benne lévő adó kétcsatornás, így lehetetlen virtuális kulccsal lemásolni. Ez az újratölthető kulcs ráadásul hamisításbiztos és vízálló is.

Top