ÚJ FORD RANGER MS-RT

A díjnyertes Ranger pick-up magasabb szintre lépett. A luxuskivitelű, összkerékhajtásos Ranger MS-RT pick-up az első egyedi kialakítású Ford Ranger, amely már a Ford márkakereskedőknél is megrendelhető. A Ranger MS-RT-t egy 2,0 literes 213 lóerős Ford EcoBlue dízelmotor hajtja, és duplafülkés (Double Cab) változatban kapható.

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

NÉZZE MEG, MIRE KÉPES A RANGER MS-RT

Ranger MS-RT

A LEGKERESETTEBB FÜLKETÍPUS

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ford Ranger MS-RT side view

RANGER ÚJRATÖLTVE

Mi történik, ha a Ford Motorsport tuning-szakembereit megihleti a prémium kategóriás Ranger nyers ereje és strapabíró felépítése? Valami egészen drámai. Megszületik a lehengerlő stílusú Ford Rarger MS-RT, az egyedi karosszériaelemekkel, exkluzív 20 "-os OZ Racing könnyűfém keréktárcsákkal látványossá varázsolt szuper pick-up. A Ford Ranger Duplakabinos változatban rendelhető, erejéről pedig a Ford csúcsminőségű 2 literes, 213 LE-s EcoBlue dízelmotorja gondoskodik, melyhez 6 fokozatú manuális vagy 10 fokozatú automata sebességváltó is választható.

AZ IZGALMAK FOLYTATÓDNAK

A lenyűgöző karosszérialemek ízelítőt adnak abból, hogy mi várható a Ranger utasterében. A hatásos belépőről a MS-RT márkajelekkel díszített küszöblécek gondoskodnak, az exkluzív élmény pedig a kézzel készült bőr ülésekkel folytatódik. A tervezők minden részletre ügyeltek, a Ranger MS-RT-ben még a szőnyegek is tökéletesen egyediek. A stílusos beltérhez csúcsminőségű elektronika illik, ami itt a műholdas navigációt és tolatókamerát is kezelő SYNC 3 rendszer 8”-os érintőképernyővel. A különböző helyeken feltűnő látványos MS-RT felirat azonnal nyilvánvalóvá teszi, hogy ez a Ranger még a szokottnál is különlegesebb.

Ranger MS-RT interior view of seats

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre