Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > RANGER > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Felhasználási területek

A Rangert kíméletlen teszteknek vetettük alá a legmostohább körülmények között, extrém hőmérsékletben és a világ legnehezebb terepein. Azért, hogy Ön feltétel nélkül megbízhasson benne. Ez az autó az ügyfeleink által meghatározott feladatoknak megfelel. Nagy műgonddal terveztük meg, így nem véletlen, hogy minden próbát kiállt.

Lenyűgöző vontatási képesség

Több mint egy tonnás bruttó raksúly és 3500 kg vontatható tömeg. Így könnyen helyt áll a hétköznapi feladatok során, hiszen még a legnagyobb és legnehezebb rakományok sem jelentenek kihívást számára.

Árkon, bokron, vízen át

Az új Ranger eljut oda is, ahová a gyengébb járművek nem merészkednek el. Akár 800 mm* mélységű vízen is átgázol, tehát szárazon és vízen egyaránt beválik.

*Egyenletes, 7 km/h sebességet meg nem haladó mozgással.

Ford Ranger in water
Ford Ranger with off-road pack

Kiegészítő védelem

Az Off-Road Csomag a motort, az osztóműt és az üzemanyagtankot védi, ezzel csökkentve a sérülésveszélyt egyenetlen talajon. A csomag tartalmazza továbbá a hátsó differenciálmű elektronikus reteszelésének lehetőségét is, amellyel fokozható a vonóerő. (Felár ellenében választható)

A rakományt platózáró roló védi és óvja

A feláras extraként rendelhető platózáró rolóval biztonságosabbá tehető a rakomány szállítása. Többféle pozicióban zárható, vízálló és strapabíró.

Ford Ranger with Versatile, lockable pick-up box for peace of mind
Ford Ranger with cargo tie downs

Rakományrögzítő fülek a biztonságos teherrögzítéshez

A szállítmány stabil rögzíthetősége érdekében ezek a rakományrögzítő fülek kívül és belül is elhelyezkedhetnek, számuk pedig a karosszéria típustól függ. Mindegyik megfelel a DIN szabványoknak.

Hogy az utánfutó is biztonságosan fusson

Az Utánfutókilengés-csillapító (TSA) funkció érzékeli az utánfutó kígyózó mozgását vagy kilengését, és csökkenti az autó sebességét, hogy megszűntesse a problémát. A rendszer a motor nyomatékának csökkentésével és a kerekeken lévő féknyomás fokozatos növelésével lassítja le a járművet.

Ford Ranger with lockable cargo roller towing a boat
Ford Ranger Cargo Management System

Rakományrögzítő rendszer tetszőleges méretű szállítmányhoz

A rendszer (amely a Limited és Wildtrak modellen alapfelszereltség) két sínből áll (egy-egy a raktér két szélén). A két sín mindkét oldalán egy-egy állítató rögzítőpont található, amit a rakomány méretének megfelelően mozgathat.

Biztonságos rakományrögzítés

Hogy minden a helyén maradjon, a magas raktérfalakon rakományrögzítő fülek is találhatók, valamint beépített tehertámasz, két mozgó vezetővel a hosszú tárgyakhoz (XL és XLT)

Ford Ranger with hay bale cargo
Ford Ranger with motorbike in cargo area

Felépítmény, mely illeszkedik a jármű külsejéhez

További információkért a felépítményekről, kérjük, érdeklődjön Ford márkakereskedőjénél.

Egy konnektor mindig jól jön

Hasznos kiegészítő lehet vállalkozása számára az utastérbe extraként igényelhető 240 V-os aljzat, ami felbecsülhetetlen szolgálatot tehet, ha telefont, a táblagépet vagy akkumulátoros szerszámot kell tölteni útközben.

Ford Ranger power socket in cab
Top