Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > RANGER > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Az átgondolt mérnöki tervezésnek és a legkiválóbb anyagok használatának eredménye egy tartós és erős, ugyanakkor kényelmes és tágas beltér, ahol immár egy beépített FordPass Connect modem is helyet kapott. A fejlett technológiának köszönhetően a Ford Ranger távolról is nyitható és zárható, képes valós idejű forgalmi adatok alapján navigálni, nagysebességű Wi-Fi-jén keresztül pedig bármikor kapcsolódhatnak az utasok a világhálóra. Talán még soha nem volt ilyen jó Ford tulajdonosnak lenni.

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

Összeköttetésben a világgal

A Ford Ranger mostantól FordPass Connect modemmelFordPass Connect Modem 2019 HU is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint az akár 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot hu, vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok.

Töltse le a FordPass applikációt és használja ki a lehetőségeit

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, távolról nyithatja és zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, futásteljesítményt, abroncsnyomást, sőt, riasztást is kérhet a telefonjára, ha a járműve műszaki állapota azt követeli. A telefonról közvetlenül a Rangerbe küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

FordPass App close up of mobile
Ford Ranger interior LCD screen close up

A SYNC 3 használatához a kisujját sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát teszi lehetővé. Akár a környéken található éttermek között is böngészhet, elég csak annyit mondania a rendszernek, hogy „éhes vagyok”. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Könnyebb be-és kirakodás

A Ford Ranger már Easy Lift hátsó ajtóval is kapható. Az intelligens kialakításnak köszönhetően a pick-up méretes hátsó ajtaja könnyebbnek érződik, ezért azt egyszerűbb lenyitni és visszazárni.

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up
Top