Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > RANGER RAPTOR > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Mindenre felkészült

A Ford Ranger Raptor a gondos tervezés eredményeképpen a világ legdurvább terepein is könnyedén megállja a helyét. Az egyedülálló, nagy szilárdságú acélötvözetből kovácsolt alváz a legszélsőségesebb környezeti igénybevételnek is ellenáll. A 28 cm-es hasmagassággal akár egy 85 cm mély vízfolyáson is képes átvágni. A Raptor minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy olyan off-road vezetési élményt nyújtson, amihez semmi nem fogható.

Ford Ranger Raptor with ladder frame chassis close up

Egy off-road harcos

A Ford Ranger Raptor egyedülálló, létraszerkezetű alváza nagy szilárdságú (HSLA) ötvözött acélból készült, hogy a terepjárókkal szemben támasztott legszigorúbb követelményeknek is megfeleljen. A világ legdurvább terepein, szélsőséges környezeti feltételek között tesztelt Ranger Raptor alvázak maximális szilárdságot és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak.

Magasan a legjobb

A terepen nem sok minden jelent akadályt a Ford Ranger Raptor számára. A megemelt kialakításnak köszönhetően több mint 28 cm van a pick-up alja és minden más között, ami csak az útjába kerül.

Ford Ranger Raptor parked in the middle of mountains
Ford Ranger Raptor towing a boat

Lenyűgöző vontatási képesség

Egy Raptor nem csak arra képes, hogy a legdurvább off-road kihívásokat is könnyűszerrel teljesítse. Ha kell, eközben a legnagyobb és legnehezebb terheket is elvontatja vagy elviszi a hátán.

Árkon, bokron, vízen át

A Raptor eljut oda is, ahová a gyengébb járművek nem merészkednek el. Akár 850 mm mélységű vízen is átgázol, tehát szárazon és vízen egyaránt beválik.

Ford Ranger Raptor wading through deep water
Ford Ranger Ranger close up on sports bar

Figyelmet követel

A Ford Ranger Raptor bukócső igazi, sportos profilt kölcsönöz a Raptornak, mellyel azonnal magára vonja a figyelmet. A beépített felső lámpáknak köszönhetően a hátsó rakodótér tartalma éjszaka is jól látható.

Rakományrögzítő fülek a biztonságos teherrögzítéshez

DIN-kompatibilis rögzítőpontok gondoskodnak róla, hogy a Raptor rakterében szállított rakomány az út során mindvégig tökéletes biztonságban és szilárdan a helyükön maradjanak.

Ford Ranger Raptor with open top showing tie down points
Ford Ranger Raptor showing lockable pickup box

Sokoldalú, zárható hátsó raktér a nyugalom érdekében

A Ford Ranger Raptor hátsó rakterében éppolyan jól elfér egy kereskedelemben szabványos Euro raklap, mint a hétvégi kempingezéshez szükséges felszerelés. A raktér emellett számos olyan DIN kompatibilis funkcióval is rendelkezik, amelyek segítségével a rakomány szilárdan és biztonságosan rögzíthető. Ilyenek például az erős rögzítőpontok, a beépített teherpad és egyes modelleknél a külső kötélvezető sínek. A biztonság és a nagyobb nyugalom érdekében a hátsó ajtó manuálisan zárható és nyitható.

Egy konnektor mindig jól jön

Hasznos kiegészítő lehet vállalkozása számára az utastérbe extraként igényelhető 240 V-os aljzat, ami felbecsülhetetlen szolgálatot tehet, ha telefont, a táblagépet vagy akkumulátoros szerszámot kell tölteni útközben.

Ford Ranger Raptor interior with 240V power socket close up
Top