ford otthon
 
AZ ÚJ FORD RANGER
Az új Ford Rangert kemény teszteknek vetettük alá – a legridegebb körülmények között, szélsőséges hőmérsékleteken és a Föld legnehezebb terepein. Így biztos lehet benne, hogy bármilyen kihívás elé állítja is, nem fogja felkészületlenül érni.

Az új Rangert nemcsak mi teszteltük, hanem a világ legszigorúbb zsűrije is, akiknek köszönhetően a modell megkapta az igen előkelő: a 2013-as Év Pick-Upja díjat*. A zsűri tagjai az autós szakma vezető újságírói voltak, akik több pontot adta az új Rangernek a versenyben, mint a 2. és a 3. helyezettnek összesen.

Látható hát, hogy nem a levegőbe beszélünk, mikor azt mondjuk, hogy a megújult, továbbfejlesztett Duratorq dízelmotoroknak köszönhetően az autó erősebb, mint valaha. Segítségükkel akár 1100 kg rakományt is szállíthat, és akár 3500 kg-ot is vontathat. A fogyasztás ugyanakkor csökkent, és a motorok megfelelnek az Euro 5-ös emissziós normáknak.

Az új Ranger a legelső olyan pick-up, amely 5 csillagos eredményt ért el az Euro NCAP töréstesztjén. Tudjon meg többet az autó biztonságosságáról, vezetési élményéről, teljesítményéről és hatékonyságáról, haszongépjármű jellemzőiről és fenntartási költségeiről, valamint dizájnjáról!

* “A Ford Ranger kiváló többcélú jármű, ami közúton kényelmes és stabil, és terepen is hibátlanul teljesít.” - fogalmazott Jarlath Sweeney haszonjármű-szakújságíró, az “Év Pick-upja” zsűri ír tagja.